Världen idag har flyttats online vilket ställer helt nya krav till oss som individer. Vi har valt att specialisera oss på plattformen Zoom, därför att vi känner att den är klart överlägsen till våra ändamål.

För att hålla koll på olika projekt och saker som skall göras använder vi oss av ett verktyg som heter Trello. Det vi gillar med Trello är att det gör det enkelt att se (vilket är viktigt) vad som skall göras, när det skall ske och vem som skall göra det. Alt detta på ett enkelt sätt som är ”lätt” att lära ut till andra, vilket är viktigt då våra projekt oftast innebär samarbetet med olika personer från olika instanser.

Bli en Zoom mästare

Denna träning handlar om att bli trygg med plattformen, så att du kan vara deltagare, men även sätta upp större eller mindre möten eller webinarer.

Träningen tar vi dig genom funktionerna i Zoom. Hur du kommer igång, vilka knappar som gör vad och hur du bör tänka när du skall vara med i digitala möten.

Hur skall du ställa in din kamera, mikrofon och din vy… är du den som håller mötet eller är du deltagare – vi visar dig skillnader och kommer med tips och trix så även du kan känna dig digitalt mötes kompetent. 

Du kommer också lära dig om grupper, chatten, att spela in, hur du sätter upp ditt konto, skillnader mellan olika typer av möten, och mycket mer.

Vi kommer även prata om kläder, inredning och vad som gör att du får bra möten. Utöver detta så kommer vi att prata om Digital hälsa och vad du kan göra och bör tänka på för att orka hålla till långa dagar med mycket skärmtid.

Träningen: Denna träning är tre timmar som utgångspunkt antingen förmiddag eller eftermiddag. Det gör inget om du inte har ett zoom konto, då vi i detta tillfälle använder ett visningskonto.
Gruppen kommer inte att vara stor så att det finns stor möjlighet att ställa frågor specifikt till dig och din situation

Avgift: 2,475 SEK exkl moms.

Anmälan:  Du anmäler dig via länken här nedan som tar dig till vårt kontakt formulär.
Här uppger du namn, mobil nr, e-mail, samt vilken träning du är intresserad i. Vi återkopplar till dig med mer information och när din anmälan har kommit in registreras din plats för aktuellt träningstillfälle, du får en bekräftelse via mail och en faktura skickas till angiven adress.


Kom igång med Trello

Vi vet alla hur det är att hålla koll på alla måsten och To-do’s. Trello är inte lösningen på allt med det som gör att vi älskar att jobba med trello är bl.a att det gör det lätt att dela information, se vart vi är och vem som behöver göra vad. 

Du kommer få en gedigen introduktion till verktyget så att du själv kan skapa nya arbetsytor, invitera kollegor och skapa jobb. 

Att lära sig allt är inte möjligt i denna träning, men syftet är att komma igång och känna sig trygg i att jobba med plattformen. Vi håller dig i handen och ger dig konkreta uppdrag att utföra. 

Efteråt finns det tillfällen att samla upp och dela erfarenheter med andra i grupp, där du får tillgång till andra som gått kursen. Du kan här dela tankar, utmaningar, och hämta inspiration samt tips & trix. 

En nyttig träning för dig som vill bli bättre och mer strukturerad i ditt arbete och samverkan med andra. Stora eller små projekt, spelar ingen roll – Trello funkar om du planerar en resa med familjen eller ett globalt IT projekt. 

Vi älskar att saker blir visuella så att det blir tydligt vad som skall göras, vem som skall göra det och när det skall vara klart. Saker blir rätt enkla när vi alla ser samma bild av den sk. verklighet

Träningen: Denna träning är tre timmar som utgångspunkt antingen förmiddag eller eftermiddag. Du bör ha Trello installerat på en av dom devices som du vill använda under träningen

Avgift: 2,475 SEK exkl moms.

Anmälan:  Du anmäler dig via länken här nedan som tar dig till vårt kontakt formulär.
Här uppger du namn, mobil nr, e-mail, samt vilken träning du är intresserad i. Vi återkopplar till dig med mer information och när din anmälan har kommit in registreras din plats för aktuellt träningstillfälle, du får en bekräftelse via mail och en faktura skickas till angiven adress.