En förklaringsfilm förklarar en tjänst, produkt eller process på ett kortfattat och underhållande sätt som drar in tittaren på ett annat sätt än en artikel, bild eller post.

En förklaringsfilm eller explainer video är ett perfekt verktyg att använda när du snabbt vill förmedla något på ett enkelt sätt. Att presentera information i en förklaringsfilm, är kanske det mest effektiva sättet att få fram ett budskap på nätet idag.

Vi är ingen kommunikations- produktions eller animationsbyrå som skapar reklam, filmer och annat online material som kan alt möjligt. Där emot har vi stor erfarenhet av att hjälpa en rad olika bolag, kommuner och regioner med att förklara olika budskap, som dom behövt komma ut med genom vårt samarbete samt vår gedigna kompetens med visualisering.
Utöver detta så förstår vi Business, IT och har jobbat med en rad olika sektorer.

Fördelen med att jobba med oss är att vi snabbt kan ta fram ett koncept, skapa en model samt komma till en färdig produkt. Dels inom en kort tidsram men även inom en rimlig budget.

Enkelt och effektivt

Förklaringsfilm har helt enkelt blivit väldigt populära då den hjälper besökaren att snabbt ta till sig ett budskap och därmed underlättar förståelsen på det ni vill förmedla.

Användas online, inhouse eller i dina apps

Våra kunder har märkt att sina korta förklaringsfilmer gör sig speciellt bra online i sociala medier, i nyhetsbrev eller på deras hemsidor/appar.
Det skulle kunna vara ert företags “hisspitch” på nätet.

Våra befintliga kunder säger att det är kul och enkelt att jobba med oss, så hör av dig så hjälper vi även dig.

Kontakta oss för en dialog omkring dina tankar och för en pris indikation.

Anna Hedman Jernberg & Kristian Rönne