Kontakta oss

Kul att du vill ha kontakt. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig snarast, så vi kan ta dialogen vidare och hjälpa dig med dina tankar.
Name

Hur betalar man?

Med “Tänka tillsammans Klippkort” kan du blanda och själv bestämma vilka och hur många träningar du vill delta i, samt när det passar dig att delta. 
Det innebär att du dels kan delta i den Digitala samverkansträningen och dessutom utveckla din förmåga att dokumentera och visualisera i möten, genom våra träningar i Grafisk facilitering. (Samtliga priser anges exkl moms)

  • 10 st träningstillfällen, 22.000 SEK
  • 6 st träningstillfällen, 13.875 SEK
  • 4 st träningstillfällen, 9.350 SEK
  • 2 st träningstillfällen, 4.900 SEK
  • 1 st träningstillfälle, 2.500 SEK

För att boka en plats till våra träningar trycker du på Anmälningsknappen vid resp träning, som tar dig till vår kontaktsida där du meddelar att du vill vara med på träningen. Därefter får du ett mail som bekräftar din anmälan, samtidigt som vi skickar ut en faktura avseende din medverkan. Det är viktigt att du noga anger kontakt- och faktureringsuppgifter samt ev märkning av fakturan. Då avgiften är betald mailar vi dig en inbjudan till vår plattform Tänka tillsammans, samt skickar dig information om aktuell träning och hur du kan förbereda dig.

Vill du anmäla dig till flera träningar anger du det i kommentarsfältet.