Våra uppdrag ger oss möjlighet att utvecklas

Några av våra kunder

Vi är mycket stolta över att ha jobbat med så många fantastiska individer och organisationer. Här är en lista som visar mångfalden i vårt arbete. 

Det som binder ihop alla dessa är att det finns människor som skall sammarbeta och skapa tillsammans. Detta är vår spetskompetens.


Samverkanspartner

Vi är glada över att vi fortsätter att utveckla samverkansarbetet med våra kollegor, Anna Zingmark och Karoline Bottheim på Länka Consulting

Länka och Tänka tillsammans har ett gemensamt intresse i att sprida och stärka samverkanskompetensen hos flera!
Som en förlängning till Länkas utbildningar har vi startat en Länka Alumnigrupp på Tänka tillsammans digitala plattform. En mötesplats där vi med hjälp av vår metodik kan repetera och träna på samverkansmetoder och förhållningssätt, ”provtänka” kring situationer i vardagen, reflektera och byta erfarenheter. Framförallt kan vi mötas för att tänka klokt tillsammans och hålla igång frågorna!

Vår utgångspunkt är att direkt efter att en har deltagit i en inspirerande och utvecklande utbildning, såsom ”Att leda i samverkan”, är motivationen som allra högst att ändra tanke- och arbetssätt, för att samverka och leda såsom utbildningen lärt oss.

Oavsett motivationsnivå finns det olika typer av utmaningar, till att börja göra annorlunda. ”Hemma” på arbetsplatsen, har det vanliga arbetet pågått som vanligt. Vi vet att TIDEN och en hög arbetsbelastning ofta är en stor utmaning till att komma igång. Det kanske finns en inarbetad ”kultur” kring hur samtal, möten och processer leds och de ny metoder och förhållningssätt som utbildningen har givit, kan mötas med både skepsis och motstånd, vilket kan skapa osäkerhet.

Tänka tillsammans har valt att arbeta med ”träningsformatet” och inspireras av idrottsvärlden. Inom idrotten läggs huvuddelen på träning. Man tränar och finslipar tekniken om och om igen, så att den är på plats när det är dags att leverera. I arbetslivet lägger vi idag i princip ingen tid på förberedelser och finslipning och ändå förväntas vi kunna leverera på topp?!

Har du deltagit i någon av Länka Consultings samverkansutbildningar och vill bli medlem i Alumnigruppen? Hör av dig till oss så skickar vi en inbjudan. Välkommen