Att ändra tanke- och arbetssätt kräver regelbunden träning

– Tillsammans behöver vi “provtänka” och testa olika metoder, för att hitta mod att göra på andra och nya sätt!

Vi genomför löpande träningar med fokus på samverkansmetoder, mötesdesign och grafisk facilitering. Gemensamt för alla våra träningar är att de kan bidra till att göra dina möten
och interaktioner med andra, mer kreativa, samskapande och engagerande!

Digital samverkans träning

Grafisk facilitering

Digital kickstart

Digital samverkans träning

Träning med fokus på samverkan och “färdighetsträning”, för att repetera och utveckla förmågan att samverka och leda digitala möten med hög involvering och delaktighet.
Vi kopplar ihop verktyg, metoder och förhållningssätt med praktisk tillämpning där deltagarna får möjlighet att “lyfta in” sina utmaningar i vardagen. Vi bryter känslan av isolering och synliggör “tyst kunskap” så att den blir tillgänglig för andra och kan omvandlas till en gemensam kompetens.

Det finns just nu 7 st träningar

Grafisk facilitering

Lär dig allt från grunderna i grafisk facilitering –  att använda bilder och dokumentera möten visuellt, till att rita stora processbilder. Vi erbjuder alt från inspiration, kom-igång till master clases där du tar dina färdigheter till nästa nivå.

Vårt upplägg är BAS, ADVANCED och DIGITALT.
Många av våra kunder vill även ha skräddarsydda förlopp vilket är en bra ide, då vi tar utgångspunkt i eran situation och processer.

Det finns minst 6 st träningar

Digital kickstart

Att jobba digitalt är för många inte lätt. Vi hjälper dig komma in i den digitala vardagen och ger dig verktyg som du kan använda för att kommunicera med andra, styra din tid och projekt samt ger dig tips och trix till vardagsjobbet.

Via vår plattform, Tänka tillsammans som du får tillgång till, kan du även utvidga ditt nätverk, inspireras av spaningar, böcker, artiklar, poddar mm. 

Använd knapparna härunder för mer information

EXTRA fördelar med våra utbildningar
– Tillgång till vårt Nätverk

När du deltar på en av våra utbildningar får du även tillgång till vårt nätverk som också heter Tänka tillsammans. Vi bjuder på första årets medlemskap, värde 695 sek. i samband med din utbildning.

På vår plattform lägger vi upp våra träningar, kursmaterial mm. Du kan interagera med andra genom chatt och video samt med alla i nätverket.

Vi tänker tillsammans i ett öppet gruppsamtal.

Välkommen!